KRC Genk heeft in C-mine zijn nieuwe kidsclub gelanceerd. Daarvoor riep de club de hulp in van 11 straffe kinderen. Na een spannende zoektocht boordevol raadsels en opdrachten vonden ze de blauwe steen, waarop de naam GENKIDS en twee superheldjes werden bekendgemaakt. In ruil voor hun hulp kregen de kinderen elk een abonnement voor het leven bij KRC Genk: een elftal aan nieuwe supporters.

GENKIDS is er voor de jongste supporters van KRC Genk, meer bepaald voor kinderen tot 12 jaar. Binnen de kidsclub staan de talenten, oftewel de superkrachten, van elk kind centraal. Via exclusieve events en unieke activiteiten ontdekken en stimuleren de leden hun talenten. 

Naast events en activiteiten zal GENKIDS ook inzetten op content zoals video’s en audioboeken. Hierin wordt het verhaal verteld van Pit en Pep, twee superheldjes die uit de schaduw van Genkie (mascotte van KRC Genk) treden. Dankzij blauwe steentjes beschikken ze over een veelheid aan superkrachten die heel erg gelijkaardig zijn aan de eigenschappen van de KRC Genk-spelers.

Word nu lid van de GENKIDS.