1.000 GenKids hadden de tijd van hun leven tijdens onze jaarlijkse GenKids-fandag in Plopsa Indoor Hasselt. Traditiegetrouw kleurden de jonge Genkies tot 12 jaar het themapark helemaal blauwwit.

Drie uur lang konden de aanwezige kinderen zich uitleven in de attracties van Plopsa Indoor Hasselt. Ze konden ook een handtekening of selfie scoren van hun favoriete speler. De spelers zelf waagden zich ook even aan de caroussel, de Wickie Coaster en de vliegende stoeltjes. “Al die blije gezichten, daar doen we het voor”, klinkt het bij Genkkapitein Bryan Heynen. En stiekem vonden ze het zelf ook heel leuk. Dat kan je zien op de tal van foto's en in onze aftermovie.

“Supporters zijn een cruciaal element van voetbalbeleving. Ze zorgen voor sfeer in het stadion en zijn het verlengde van onze club in heel Limburg en daarbuiten. Met initiatieven als de GenKids fandag willen we kinderen van jongs af aan warm maken voor KRC Genk en hen aan onze club binden. Een handtekening, selfie of ritje in de Wickie Coaster met hun favoriete Genkie vandaag kan van hen morgen en in de toekomst een supporter in hart en nieren maken”, besluit Sara Blondeel, GenKids coördinator.

Bekijk hier de aftermovie:

Helaas, je hebt de cookies voor het tonen van externe inhoud niet aanvaard. Wil je toch weten wat hier te zien is? Pas dan je voorkeuren aan in onze cookieverklaring.