De eerste thuiswedstrijd van de Europe Play-Offs is een uitgelezen moment om een nieuwe traditie in het leven te roepen. Een traditie voor onze jongste supporters: de GENKIDS.

 

Vanaf nu zal aan het einde van elke thuiswedstrijd achter de ledboarding (ter hoogte van de vakken N-O-P) een vak geopend worden waar enkel GENKIDS plaats mogen nemen: de GENKIDS High Five Lane.

Onze GENKIDS zullen na het laatste fluitsignaal als eerste en vanop de eerste rij de spelers kunnen begroeten met een stoere high five! Alle spelers zullen namelijk de High Five Lane passeren en high fives uitdelen aan de kinderen die in de rij staan. Ongeacht winst of verlies.

 

Hoe cool is dat?! Gedaan met wuiven vanuit de tribunes, vanaf nu kan je gewoon handjes klappen met Heynen, Onuachu en alle anderen!  Wil jij je vrijdagavond, na de wedstrijd tegen KV Mechelen verzekeren van je plaatsje in de rij? Word dan snel lid van de GenKids!

Toegang High Five Lane enkel mogelijk voor op vertoon van je GenKids-lidkaart. Ben je nog geen lid? Schrijf je snel in op genkids.be en geniet één jaar lang van alle voordelen.

 

Praktische info

 

  • Voor kinderen van 7 tot 12 jaar
  • Vanaf minuut 85 mag je verzamelen aan de zone. Medewerkers van KRC Genk zullen je opwachten.
  • Vak is uitsluitend toegankelijk voor GENKIDS. Ouders wachten achter de statische boarding. Volg ten allen tijde instructies stewards op.
  • Enkel high fives, geen foto's of handtekeningen. Er is een fotograaf van ons aanwezig die wat leuke beelden zal schieten.