Dat blauw bloed wordt doorgegeven van generatie op generatie, dat staat vast! Heb jij of ken jij een kleine Genkie die geboren werd na 1 januari 2021?

Trek samen met jouw kleine Genkie je mooiste KRC Genk-outfit aan en zak op 21 september om 17.30 uur af naar de Cegeka Arena om samen de mooiste kiekjes te maken: aan het veld, in de vernieuwde kleedkamer, in de perszaal, in de dug-out of op de tribune. Op onze babyfotodag kan het allemaal.

Wij voorzien ook een professionele fotograaf die rondloopt en nog wat extra mooie beelden zal maken van jouw kleine Genkie. En als dit je nog niet voldoende overtuigt, zullen er ook enkele A-kern spelers aanwezig zijn die graag op de foto gaan met jouw kleine spruit. Inschrijven is de boodschap!

Noot: Net zoals vorig seizoen, zullen ook in de aankomende editie van de HBVL-babykrant onze 'Geboren Genkies' schitteren. Wil jij jouw kleine Genkie graag laten blinken op deze pagina? Kom dan nu al je mooiste foto's nemen!

SCHRIJF JE IN

Praktische info

  • Start: 17.30 uur. Om 18.45 uur eindigt de fotoshoot en voorzien wij nog een gezamenlijk fotomoment met alle kleine Genkies, de ouders en de spelers. Probeer dus zeker dan aanwezig te zijn.
  • Foto's: Er zal een fotograaf van ons rondlopen, maar neem zeker zelf een GSM of fototoestel mee om zoveel mogelijk mooie foto's te maken. Foto's die genomen worden door onze fotograaf, ontvang je na afloop van het event in je mailbox.
  • Broertjes en zusjes zijn zeker welkom, maar het event draait natuurlijk wel om onze kleinste Genkies. 
  • Na inschrijving ontvang je een mail met verdere praktische info

Mocht je nog vragen hebben, kan je steeds terecht bij GenKids-coördinator Sara Blondeel via sara.blondeel@krcgenk.be of 0498 08 22 92.