Hi GenKids

Het is een tijdje stil geweest op onze eventkalender, maar op 17 september hebben we een knaller van formaat op de agenda staan!
Onze jaarlijkse fandag staat dit jaar volledig in teken van onze jongste supporters, GenKids. 

Om 11.00 uur starten we de dag met voetbalwedstrijdjes op de trainingsvelden van de A-kern. Meer dan 300 GenKids krijgen de kans om samen te voetballen met hun idolen. Je leest het goed: het kan goed zijn dat Bryan of Luca in jouw ploeg staat. Maar pas op dat je geen panna krijgt van Bilal die in de andere ploeg staat. Ook Wouter Vrancken en zijn staff zullen rondlopen om jou de juiste tips en tricks te geven. Kortom, dit kan je niet missen!

Hoe gaat het concreet in zijn werk? Er worden wedstrijdjes 7vs7 gespeeld op 1/3 van een trainingsveld. Iedere ploeg krijgt een A-kernspeler en een A-speelster van de KRC Genk-ladies als versterking. Om zoveel mogelijk kinderen te laten genieten van dit uniek moment, duren de wedstrijdjes 15 minuten. Iedere GenKid die inschrijft, krijgt ook nog een leuke attentie. Volgende geboortejaren kunnen zich inschrijven: 2018-2011. Indien je inschrijft, bevestig je dat je aanwezig kan zijn van 10.30 - 12.00 uur. Wij zullen ploegjes indelen op basis van leeftijd. Je ontvangt via mail jouw exacte start- en einduur.

Deelname is gratis. GenKid Hero's* genieten van een voorrangsperiode om in te schrijven die loopt t.e.m. zondag 10 september. Alle GenKid Hero's dienen tijdens de voorrangsperiode een geldige lidkaartnummer/clubkaartnummer in te geven bij inschrijving. Indien je ten onrechte inschrijft tijdens de voorrangsperiode, zal je inschrijving verwijderd worden. Inschrijvingen voor GenKid Hero's openen op vrijdag 8/9 9.00 uur. Vanaf 11 september kan iedereen inschrijven. Ben je niet zeker of je GenKid Hero bent? Contacteer sara.blondeel@krcgenk.be 

SCHRIJF IN

*Je bent GenKid Hero als je vorig seizoen een lidmaatschap aankocht van €40 en dit nog geldig is, of als je begin dit seizoen een seizoensabonnement aankocht van €75.