Dinsdagavond 13 februari was het weer zover: de jaarlijkse GenKids fandag, een evenement waar jong en oud naar uitkijkt. Meer dan 850 kinderen hadden de kans om hun hart op te halen in Plopsa Indoor Hasselt, waar ze niet alleen konden genieten van de attracties, maar ook hun voetbalhelden van dichtbij mochten ontmoeten.

Plezier voor iedereen

Van de carrousel tot de Wickie Coaster en de vliegende stoeltjes, er was geen gebrek aan avontuur. Maar wat deze dag extra speciaal maakte, was de mogelijkheid om een handtekening of zelfs een selfie te scoren met een favoriete speler. Trainer Wouter Vrancken kon zijn enthousiasme niet verbergen: “Zoveel blije kinderen, dat is echt fantastisch om te zien.” En ja, ook de spelers zelf konden het niet laten om even kind te zijn en mee te doen met de pret.

Meer dan alleen voetbal

De GenKids fandag is meer dan een dag vol plezier; het is een kans om de band tussen jonge fans en KRC Genk te versterken. “Supporters zijn een cruciaal element van voetbalbeleving. Ze zorgen voor sfeer in het stadion en zijn het verlengde van onze club in heel Limburg en daarbuiten,” legt Tim Evens, Manager Fan Services van de club, uit. Het doel is om kinderen van jongs af aan warm te maken voor de club en ze te binden aan de KRC Genk-familie. Een handtekening of ritje in de Wickie Coaster met hun favoriete speler vandaag, maakt van hen misschien wel de meest loyale supporters van morgen.

Houd je ogen open voor de foto's en de aftermovie van deze onvergetelijke dag die later deze week op DAZN zal verschijnen. Wie weet spot je daar nog wat blije gezichten of zelfs jezelf terug!

Een ding is zeker: de GenKids fandag was weer een succes, vol blije gezichten en onvergetelijke herinneringen. Tot volgend jaar!

WIL JE OOK EEN GENKID WORDEN? ONTDEK ER ALLES OVER!