SPELREGELS WEBSITE 

Dag GENKID,

Fijn dat je gebruik maakt van onze nieuwe website. Om alles goed te laten verlopen lijsten we hieronder enkele spelregels op: 

  1. Als je jonger bent dan 13 jaar zijn je ouders verantwoordelijk voor alles wat je doet op de website. Haal dus steeds je ouders erbij als je wil deelnemen aan prijsvragen, inschrijven voor evenementen of uploaden van foto’s en video’s.

  2. Om lid te worden van de GENKIDS hebben wij bepaalde gegevens van jou nodig. Wij behandelen jouw gegevens steeds met de nodige discretie. Lees hier waarom wij jou gegevens nodig hebben en waarvoor we ze gebruiken.

  3. Geef nooit persoonlijke informatie of foto’s van anderen door, zonder dat je hiervoor de nodige toestemming hebt.

  4. Het materiaal dat je op de GENKIDS website vindt, is door bepaalde rechten beschermd. Dat betekent dat foto’s, teksten, video’s, logo’s en figuurtjes niet altijd zomaar mogen worden gebruikt zonder toestemming van de eigenaar van het materiaal, KRC Genk.

  5. Indien je ons persoonlijk materiaal (foto’s, video’s, tekeningen, …) instuurt blijft dit ten allen tijde jouw eigendom en kan je altijd vragen om het materiaal te verwijderen. Als je ons als GENKID-lid persoonlijk materiaal instuurt, dan ga je er wel mee akkoord dat wij jouw inzending mogen gebruiken op alle kanalen van KRC Genk. (KRC Genk website, GENKIDS website, Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en TikTok) Je hebt hiervoor toestemming gegeven bij inschrijving.

    Indien u wel een lidmaatschap wil, maar hiervoor geen toestemming wenst te geven. Gelieve dit schriftelijk te bevestigen via genkids@krcgenk.be

  6. Soms kan je via GENKIDS.be aan de hand van een bepaalde link terechtkomen op een andere website. Daar gelden de gebruiksvoorwaarden van KRC Genk niet. Je gegevens zullen echter niet worden doorgegeven.