GENKIDS EN JE PRIVACY

Als je de GENKIDS- website gebruikt, vragen wij soms enkele gegevens van jou. We hebben deze bijvoorbeeld nodig voor het aanmaken van een lidmaatschap of om je te laten deelnemen aan wedstrijden/prijsvragen. Deze gegevens zijn persoonlijk. Het is belangrijk dat je hier voorzichtig mee omgaat.

Daarom willen we je hier laten weten welke gegevens we verzamelen,  waarom we ze nodig hebben en hoe we ermee omgaan. Verder zullen alle gegevens die je bij ons achterlaat altijd veilig zijn.

 

JE GEGEVENS

  1. Welke gegevens vragen wij en waarom?

Bij inschrijven nieuwsbrief

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief vragen wij jouw naam, voornaam, geboortedatum en mailadres. Wij gebruiken deze gegevens om jou de nieuwsbrief en relevante KRC Genk kidsclub info toe te sturen.

Bij aankoop Baby – dreumes of peuterbox

Bij aankoop van één van onze boxen vragen wij de naam, voornaam, adres en geboortedatum van het kind en het mailadres van de ouder/voogd. Op die manier kunnen wij het kind registreren als nieuwe KRC Genk supporter en hem/haar verrassen op zijn/haar verjaardag. Indien toestemming gegeven bij aankoop zullen wij jou ook de nieuwsbrief en relevante KRC Genk kidsclub info toesturen.

Bij lidmaatschap GENKIDS

Als je je inschrijft als lid van de GENKIDS vragen wij in de eerste plaats jouw naam, voornaam, geboortedatum, adres, geslacht en mailadres + GSM-nummer ouder/voogd.
Jouw adres hebben we nodig voor je persoonlijke verjaardagspost.
Wij zullen ook andere zaken opvragen zoals: favoriete speler, favoriete vak op school, etc. Deze gegevens zullen nooit openbaar gemaakt worden zonder toestemming en dienen enkel om het lid te voorzien van content en verrassingen op maat.

Noot: De inschrijving dient steeds gebeuren door een ouder/voogd aangezien een GENKID lid steeds jonger is dan 13 jaar.

Bij wedstrijden & acties

Als je wil meedoen aan een wedstrijd of actie vragen wij jou sommige gegevens zoals je naam, mailadres en eventueel andere gegevens. Afhankelijk van de aard van de wedstrijd kunnen wij ook vragen om foto en/of videomateriaal. Deze gegevens hebben wij nodig om je te kunnen laten deelnemen aan de wedstrijd en je achteraf te contacteren indien je gewonnen hebt. 

Bij het bezoeken van de website

Telkens als je surft naar de GENKIDS website, telt jouw bezoek mee voor de statistieken. Daarvoor gebruiken we ‘cookies’.

  1. Jij bent de baas

Het zijn jouw gegevens, dus jij blijft ten allen tijde de baas. Je hebt daarom steeds volgende rechten:

  • inzien van gegevens: om na te kijken welke gegevens wij van jou gebruiken
  • aanpassen: om ons op de hoogte te brengen indien we wijzigingen moeten aanbrengen
  • verwijderen: om ons te laten weten dat wij je gegevens niet langer mogen bijhouden
  • recht van bezwaar: om ons te laten weten dat wij je gegevens niet meer mogen gebruiken.
  1. Zijn mijn gegevens veilig?

KRC Genk vindt jouw veiligheid heel belangrijk én zal jouw gegevens steeds veilig bewaren en nooit doorgeven aan derden.

Nog vragen?

Mocht je toch nog vragen hebben over je gegevens, helpen we je graag verder. Je kan contact opnemen via het contactformulier op de website of via genkids@krcgenk.be. We zullen je vraag zo spoedig mogelijk proberen te beantwoorden.