Info stadionfeestje:

Wat kan je verwachten van dit feestje?

Bij het KRC Genk-stadionfeestje ga je als een echte Genkie op interactieve speurtocht doorheen het stadion op zoek naar de handschoenen van Maarten. Maarten zijn handschoenen zitten namelijk ergens in het stadion opgesloten in een kistje en het is aan jullie om de code te kraken, zodat we Maarten zijn kostbaarste bezit kunnen teruggeven! Door het oplossen van leuke raadsels en opdrachten op verschillende locaties, kan je tips verzamelen om zo de code te kraken. Durven jullie de uitdaging aan?
Na de zoektocht is er de mogelijkheid om nog een partijtje voetbal te spelen in onze indoorhal* alvorens we afsluiten met een lekker hapje en drankje* in het Themacafé. Na 2,5 uur zit jouw feestje erop. 

*Het kan zijn dat de indoorhal niet altijd beschikbaar is omwille van bezetting door onze A-kern.
*Voor het afsluitende feestmaal in het Themacafé kan er gekozen worden tussen frietjes + curryworst of pannenkoeken.

Geschikt voor welke leeftijd?

Dit feestje is geschikt voor kinderen vanaf 8 te.m. 12 jaar

Wat kost een KRC-feestje?

Een feestje kan gereserveerd worden vanaf 10 personen. Prijs bedraagt €18,50 per kind. Hierin zit inbegrepen: feestje, frietjes of pannenkoeken + drankje, attentie voor iedere deelnemer en cadeau voor de jarige.
Is er een extra jarige in je gezelschap? Geen probleem, mits een toelage van €7,5 voorzien wij ook voor hem/haar een KRC-cadeautje!

Het gehele bedrag dient ter plaatse te worden betaald.

Ohja! Is het feestvarken lid van de GenKids? Dan krijg je een extra korting van 10% op het totale bedrag.

 

Wat zijn de beschikbare dagen? (Beschikbaar vanaf 25/10/2023)

De stadionfeestjes worden tweewekelijks georganiseerd op woensdagnamiddag van 14.00 - 16.30 uur. Per woensdagnamiddag kunnen wij 2 groepen toelaten, onder het motto first come first served. Wil je zeker zijn van je plaatsje, dan is tijdig reserveren de boodschap!

 

Hoe reserveren?

Wil je graag een feestje boeken? Stuur een mailtje naar sam.coenen@krcgenk.be en wij contacteren je snel met een eventuele bevestiging en meer info.