WORD ALS YOUNG GENKIE EEN GENKID OF EEN GENKSTAR!

Hello GenkStars! Maak kennis met de bruisende nieuwe supporterscommunity van KRC Genk! Vanaf het volgende seizoen krijgen alle Genkies tussen de leeftijd van 13 tot 16 jaar automatisch toegang tot dit exclusieve lidmaatschap. Samen met onze jongere fans, de GenKids (van 6 tot  en met 12 jaar), vormen zij de dynamische groep die we de Young Genkies noemen. Deze groep vertegenwoordigt niet alleen de fans van vandaag, maar ook de toekomst van onze club.

Met de introductie van de GenkStars willen we onze jongere supporters nauwer betrekken bij de club dan ooit tevoren.  We streven ernaar dat ze niet enkel supporters zijn op wedstrijddagen, maar integraal deel uitmaken van onze KRC-familie!

Wat kan je verwachten van het GenkStars-lidmaatschap?

Als GenkStar krijg je de mogelijkheid om deel te nemen aan tal van exclusieve activiteiten om nog meer uit je supporterschap te halen, enkele voorbeelden hierbij zijn;

  • Onvergetelijke GenkStars Away Days: Stap aan boord voor epische avonturen terwijl we onze club ondersteunen op verplaatsing. 
  • Speciale GenkStars Stadionzone: Beleef samen met jouw mede-GenkStars de wedstrijd in een een exclusief voorbehouden zone in ons stadion onder begeleiding van onze professionele GenkStar sfeermakers! 
  • Kans om GenkStar Field Ambassador te worden: Grijp de kans om de GenkStars te vertegenwoordigen als Field Ambassador, en betreed met trots ons heilige gras met de GenkStars vlag in de hand.
  • Exclusieve Gaming Events in samenwerking met KRC Genk Esports: Voor de gamers onder ons bieden we tal van spannende events & tutorials aan in samenwerking met ons Esports-team.
GenkStar Premium Community

Daarnaast introduceren we ook de GenkStar Premium Community voor degenen die echt nog meer uit hun lidmaatschap willen halen. Als lid van de GenkStar Premium Community ontvang je voor aanvang van het seizoen een GenkStar Goodiebag, krijg je voorrang bij het inschrijven voor exclusieve events (soms gelimiteerd in aantal inschrijvingen), mag je gratis een stadiontour bijwonen, kan je genieten van kortingen in onze fanshop en op tickets. Tot slot geniet je als Genkstar ook van het voordeel om aan een gereduceerd tarief deel te nemen aan de verschillende activiteiten die speciaal voor onze GenkStars worden georganiseerd.

Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij de GenkStars en beleef samen met ons de opwinding, passie en trots van het zijn van een echte supporter van KRC Genk!

Toch nog niet overtuigd?  Bekijk zeker dan onderstaande beelden van  enkele activiteiten die onze GenKids beleefden afgelopen seizoen! Spreekt voor zich dat we met de GenkStars nog straffer willen doen volgend seizoen...

      GENKIDS-AWAY      

Prof voor één dag

 
Wat met de GenKids?

Uiteraard zal ook volgend seizoen iedere jonge supporter van 0 tot en met 12 jaar automatisch lid zijn van onze GenKids community. Wens je nog meer uit je lidmaatschap te halen, dan kan je ook volgend seizoen je lidmaatschap opwaarderen naar een Hero membership. De verschillen tussen beiden, alsook een overzicht van het GenkStar lidmaatschap. kan je in onderstaande tabel terugvinden.