Het is weer zover, de fandag voor onze jongste supporters staat voor de deur. Op woensdag 22 februari 2023 nemen onze GenKids Plopsa Indoor Hasselt over.
Vorig jaar was het Plopsa-event een groot succes, bijna 1000 Genkies tekenden toen aanwezig. Dit jaar willen we er samen met onze spelers en jou een nóg groter feest van maken. Zet woensdag 22 februari daarom met stip in je agenda.
Wil je weten hoe het er vorig jaar aan toe ging? Bekijk hier de aftermovies.

PRAKTISCH

Vanaf 18.15 uur openen de deuren en is het park volledig voor onze GenKids. Leef je uit op de attracties, verzamel alle handtekeningen en maak de leukste selfies met je favoriete KRC Genk-spelers.
Voor GenKids-leden is de toegang GRATIS*. Niet-leden (broertjes, zusjes, ouders,...) betalen het voordeeltarief van €15. Inschrijven en tickets kopen kan tot dinsdag 21 februari 12.00 uur.

BESTEL TICKETS


Net zoals vorig jaar hebben we voor onze GenKids nog een extra verrassing in petto: een ritje in een attractie naast een A-kern speler. Wil jij dit graag winnen?
 Ga snel naar de GenKids-corner en speel mee met de Quiz. Wie weet zit jij op woensdag 22/02 naast El Khannouss of Heynen in de Wickie Coaster! Meespelen kan tot woensdag 15/02 12.00 uur.

*Ben jij een GenKid? Log in op de GenKids-website vind je persoonlijke vouchercode op je profiel. Bekijk hieronder de handleiding om tickets te bestellen.

HANDLEIDING TICKETS