Op zaterdag 16 juli vindt onze jaarlijkse Fandag plaats. Een voetbalfeest voor jong en oud dat dit jaar in het teken staat van het afscheid van clubicoon Pierre Denier.

Maar voordat we Pierre in de spotlight zetten, is het eerst aan onze jongste supporters om de show te stelen. In de voormiddag vinden op de jeugdvelden van onze KRC Genk Talent Academy namelijk onze jeugdinitiaties plaats. Gedurende één uur kan iedereen die geboren is tussen 2017 en 2010 GRATIS genieten van een superleuke, kwalitatieve training gegeven door onze professionele jeugdcoaches. Het belooft een geweldige dag vol voetbalplezier te worden. Schrijf je snel in want de plaatsen zijn beperkt. Twijfel je nog? Bekijk hieronder alvast de foto's van de topeditie van vorig jaar!

INSCHRIJVEN

Praktische info:

Wat? 
Een training van één uur onder leiding van professionele jeugdtrainers op de Jos Vaessen Talent Academy (jeugd KRC Genk)

Wie?
Jongens en meisjes geboren tussen 2017 en 2010 die zin hebben in een leuke voetbaldag, ongeacht niveau en/of aansluiting bij een club.

Wanneer?
Zaterdag 16 juli. Tijdslot is afhankelijk van geboortedatum.

  • 2017-2015: 10.00 uur - 11.00 uur
  • 2014-2013: 11.10 uur - 12.10 uur
  • 2012-2010: 12.20 uur - 13.20 uur

We begrijpen dat deze tijdsloten misschien minder ideaal zijn voor zusjes en broertjes die op een ander moment dienen te komen. De indeling gebeurde echter op vraag van de trainers zodat zij ieder kind een kwalitatieve, leeftijdspecifieke training kunnen aanbieden. Het is dus helaas niet mogelijk om van tijdslot te veranderen. 
Vanaf 10.00 uur gaat ook ons fandorp open op parking blauw, er zullen dus genoeg festiviteiten zijn zodat je je zeker niet verveelt!

INSCHRIJVEN

We hopen jullie massaal te mogen verwelkomen op onze jeugdinitiatiedag. Tot snel! Had je graag wat meer info of een vraag? Mail naar sara.blondeel@krcgenk.be.