Heb jij altijd al eens een dag willen beleven zoals een echte profvoetballer?! KRC Genk geeft jou op maandag 22 of woensdag 24 augustus de unieke kans om een dag door te brengen zoals Bryan Heynen of Luca Oyen.
Wil jij weten hoe het voelt om profvoetballer te zijn? Schrijf je dan snel in want plaatsen zijn beperkt.

Wat mag je die dag allemaal verwachten?

Aan het begin van de dag zal je worden opgehaald door de enige echte KRC Genk-spelersbus. Bij aankomst op de club staat er een lekker sportontbijt voor je klaar, waarna je je mag opmaken voor de eerste veldtraining die doorgaat op de KRC Genk Talent Academy. 
Na de training is het tijd om terug op krachten te komen en mag je aanschuiven aan tafel voor een gezonde pastamaaltijd. Net zoals onze A-kern spelers krijgen jullie na de maaltijd een uurtje ontspanning in de spelershome, hier kan je FIFA spelen, pingpongen, tafelvoetbal spelen, etc. Wanneer je volledig ontspannen bent, is het tijd om de spieren aan het werk te zetten in de fitness. Na een uurtje fitness, staat de tactische bespreking op de planning. Aan de hand van een leuke interactieve quiz zullen we peilen naar jouw voetbalkennis. Als afsluiter van de dag vindt er nog een spannende penaltycup plaats in de indoorhal. Wat voor een coole dag wordt dat?!

Praktisch

  • Prijs: €40 voor GenKids-leden / €60 voor niet-leden (inclusief KRC Genk-trainingsshirt)
  • Wanneer? Maandag 22 augustus voor kinderen geboren in 2015, 2014 of 2013.
                       Woensdag 24 augustus voor kinderen geboren in 2012, 2011 of 2010
  • Timing:  Deelnemers dienen om 8.45 uur aanwezig te zijn op de parking van Limburghal. Hier zal de spelersbus hen oppikken. Ophalen deelnemers om 15.45 uur aan indoorhal KRC Genk.

Overige praktische info ontvang je na inschrijving via mail.

SCHRIJF JE IN