NIEUWE LIDMAATSCHAPPEN!

Het seizoen is halfweg. Bryan en co liggen op koers voor een felbegeerde plek in de Champions’ Play-Offs. In het voorjaar strijden de beste ploegen van het land opnieuw voor de landstitel. Als GenKid volg je onze helden vanop de eerste rij.De afgelopen weken en maanden gingen onze GenKids al op Away Day naar Eupen en konden ze mee het uitshirt van volgend seizoen ontwerpen. De GenKid Hero’s mochten zelfs mee oplopen met de spelers en konden na de thuiswedstrijden van onze ploeg exclusief een high five scoren van hun helden.Ook in het tweede deel van het seizoen staan er weer fantastische avonturen op het programma voor onze jongste supporters. Schrijf je in als GenKid of ga voor de ultieme ervaring als GenKid Hero.Je wordt al GenKid vanaf 7,5 euro. Voor slechts 20 euro word je GenKid Hero. Je lidmaatschap is geldig tot en met het einde van huidig seizoen. Daarna heb je de mogelijkheid om jouw GenKids-reis te verlengen met een abonnement of een nieuwe lidmaatschapsformule.Lidmaatschapsformules

  1. De basis GenKids Formule biedt je de kans om de spanning van één wedstrijd live in de Cegeka Arena te beleven. Je ontvangt een speciale attentie van KRC Genk en kan deelnemen aan exclusieve GenKids-evenementen (tegen een kleine bijdrage). En dat is nog niet alles - geniet van interessante kortingen en nog veel meer extra voordelen. 
  2. Voor de echte helden hebben we de GenKid Hero's Formule. Hiermee beleef je niet alleen de sensatie van 3 live-wedstrijden in de Cegeka Arena, maar ontvang je ook een fantastisch KRC Genk cadeau & een stoer Hero-masker. Je geniet ook van exclusieve kortingen en kan deelnemen aan GenKids-evenementen. Op speciale GenKids-events krijg je voorrang bij de inschrijving. Alsof dat nog niet genoeg is, wachten er unieke ervaringen op je, zoals de High Five Lane na een thuiswedstrijd en de kans om mee op te lopen met een speler voor de wedstrijd.
KLIK HIER OM GENKID TE WORDEN

We hopen je snel te mogen verwelkomen op één van onze evenementen of in ons stadion!

Voor vragen en opmerkingen zijn we altijd bereikbaar via genkids@krcgenk.be.Tot snel!Het GenKids-team