GenKids-Pizza Party bij een Bruno Foodcorner

Op woensdag 22 maart organiseren we in samenwerking met Bruno Foodcorner voor een eerste maal een heuse GenKids-Pizza Party. Samen met Maarten Vandevoordt en Luca Oyen krijgen 8 gelukkige GenKids de kans om onder begeleiding van een echte pizzaiolo heerlijke pizza's te leren bakken.

De Pizza Party zal doorgaan in Bruno Foodcorner te Bilzen van 14.00 - 16.45 uur

Hoe deelnemen?

  • Ben jij een GenKid en ouder dan 7 jaar? Dan is deelnemen heel eenvoudig. Druk op onderstaande knop, speel de minigame, scoor 1250 punten én maak een goede inschatting op de schiftingsvraag! Lukt het je de eerste keer niet om 1250 punten te halen? Niet getreurd, je kan iedere dag opnieuw proberen. Deelnemen kan tot 15/03 12.00 uur.

  • Ben jij een GenKid en jonger dan 7 jaar? Dan ben je helaas nog iets te jong om deel te nemen aan de Pizza Party. Maar houd zeker onze website goed in de gaten, want er komen voor jou ook nog heel wat leuke zaken aan.

  • Ben je nog geen GenKid? Word snel lid én geniet één jaar lang van alle voordelen. Van zodra je je succesvol hebt aangemeld als GenKid, kan je deelnemen door op onderstaande knop te drukken en mee te spelen met de minigame.

SPEEL MEE

Wens je meer info? Lees hier het wedstrijdreglement na. Door deel te nemen aan de wedstrijd bevestig je dat je op het voorziene tijdstip aanwezig kan zijn.

Vragen? Contacteer Sara Blondeel via sara.blondeel@krcgenk.be