Het is weer zover, hét topevent voor onze jongste supporters staat weer voor de deur. Op dinsdag 13 februari 2024 nemen onze GenKids Plopsa Indoor Hasselt opnieuw over.
Vorig jaar was het Plopsa-event een groot succes met een aanwezigheid van meer dan 1000 enthousiaste Genkies. Dit jaar willen we er samen met onze spelers en jou een nóg groter feest van maken. Zet dinsdag 13 februari daarom met stip in je agenda.

ESSENTIËLE INFO
 • Waar? Plopsa Indoor Hasselt, Gouverneur Verwilghensingel 70, 3500 Hasselt
 • Wanneer?  Dinsdag 13 februari vanaf 18.15 uur openen de deuren en is het park volledig én exclusief gereserveerd voor onze GenKids. Genkie zal jullie persoonlijk verwelkomen!
 • Wat? Naast toegang tot alle attracties,  heb je ook de mogelijkheid om een selfie te scoren met één van onze spelers of om al hun handtekeningen te verzamelen. Daarnaast maak je kans door deel te nemen aan onze wedstrijd om naast één van onze topspelers een ritje te maken een achtbaan of een andere attractie.
 • Toegangsprijs? Deze is afhankelijk van je type GenKid Lidmaatschap;
             GRATIS voor onze GenKids Hero's (H lidkaartnummer)
             7,5 EUR voor onze regular GenKids 
  (G lidkaartnummer)
             15 EUR voor Niet-GenKids leden (ouders, broertjes/zusjes, familie, ... )

 

HOE KAN JE TICKETS BESTELLEN?

Vanaf NU kan je tickets bestellen door HIER te klikken. Het bestellen van tickets is mogelijk tot en met maandag 12 februari 12.00 uur. 
De basisprijs wordt auomatisch aangepast aan bovenstaand promotarief nadat je in het veld 'kortingscode' jouw persoonlijk GenKids lidkaartnummer hebt ingegeven. Deze kan je terugvinden op je GenKids lidkaart OF door in te loggen op www.genkids.be en te surfen naar jouw profiel.

LET OP:
- Alvorens tickets te bestellen raden we jullie aan om zeker even de handleiding door te nemen. Klik op HANDLEIDING om deze terug te vinden.
- Indien je over meerdere GenKids-codes beschikt, dien je 2x een bestelling uit te voeren. Er kan namelijk maar 1 vouchercode per bestelling gebruikt worden.

BESTEL TICKETS              HANDLEIDING TICKETS

 
!!! WEDSTRIJD !!!

Voor onze GenKids  hebben we naast deze spetterende dag nog een extra verrassing in petto: door deel te nemen aan de wedstrijd maak je namelijk kans in een ritje in een attractie naast een één van onze topspeler.
Wil jij dit graag winnen? Ga snel naar de GenKids-corner en speel mee met de Quiz. Wie weet zit jij op dinsdag 13/02 wel naast Bilal of Bryan in de Wickie Coaster! Meespelen kan tot en met maandag 12/02 12.00 uur.

 

Wil je weten hoe het er vorig jaar aan toe ging? Bekijk hier de aftermovie.