De HBVL-babyspecial is terug van weggeweest. Dit is dé kans om jouw kleine spruit te laten stralen in blauw en wit en de rest van de provincie Limburg te laten zien hoe ongelooflijk trots je bent. Bovendien maak je kans op een gesigneerd shirt van Bryan Heynen.

Een unieke kans voor jouw 'Geboren Genkie'

Is jouw gezin afgelopen jaar uitgebreid met een kleine Genkie? Of misschien zijn je vrienden of familieleden wel gezegend met een nieuwe wereldburger die klaar is om de Genk-familie te versterken? Dit is het moment om die schattige snoetjes te delen met de wereld.

Hoe doe je mee?

Stuur een foto van jouw Geboren Genkie in en wie weet schittert jouw baby binnenkort op de exclusieve KRC Genk-pagina van de HBVL-babyspecial. Maar let op, je moet er snel bij zijn. De inschrijving sluit op 24 januari om 12.00 uur.

 
Win een gesigneerd shirt van Bryan Heynen!

Alsof die schattige foto in de krant niet genoeg is, maak je ook nog eens kans op een fantastische prijs. Onder alle inzendingen verloten we namelijk een exclusief gesigneerd shirt van onze eigen kapitein Bryan Heynen. Hoe geweldig zou die niet hangen in de kinderkamer?

Beperkte plaatsen beschikbaar

We hebben plaats voor 64 jongens en 64 meisjes, dus aarzel niet te lang. Laat jouw Genkie de show stelen en geef hem of haar een onvergetelijk debuut in de media. Wie weet wordt jouw kleintje wel de nieuwe mascotte van de provincie!

Dus, pak je camera, vang die onweerstaanbare glimlach en stuur je foto in. Dit is een unieke kans om jouw Genkie te laten schitteren en misschien zelfs een gesigneerd shirt te winnen.

 

Inschrijvingen zijn gesloten