DE KRC GENK  TALENTENTAS

Na de lancering van het kinderboek 'Pit & Pep en de Talentpot' zijn we als KRC Genk enorm trots jullie te kunnen meedelen dat we nog een stap verder gaan in het ondersteunen van talentontwikkeling - en dit in de ruimste zin van het woord - bij onze jongste supporters; met name door de lancering van een interactieve Pit & Pep Talententas. 

Daar waar we met het voorleesverhaal 'Pit & Pep en de Talentenpot' kinderen van 4 tot 8 jaar willen bewust maken dat ieder kind uniek is mét zijn eigen unieke talenten, gaan we met de Talentas nog een stap verder door met kinderen op een speelse én interactieve manier op zoek te gaan naar hun eigen unieke talent. 

Bijhorend bij de 'Talententas' werd door een team van experten uit het onderwijs een handleiding ontwerpen met als doel leerkrachten te begeleiden bij het gebruik van de Talententas én het voorleesboek in de klas. 

Wat mag je zoal verwachten van de Pit & Pep Talententas?

Knutsel samen  een ‘Scout-bril’ waardoor je ieders talenten kan spotten, haal het muzikale talent van de kinderen naar boven d.m.v. de meegeleverde Boomwhackers, beleef een interactief talentmomentje met bijhorende KRC Genk rugzakje of daag je kinderen uit door het uitvoeren van een uitdagend hindernissenparcours! Het beloofd een boeiend avontuur te worden!*

Maar dat is nog niet alles...

Wil jij samen met jouw klas volledig gratis een wedstrijd van KRC Genk bijwonen? Of kans maken op andere super toffe prijzen?
Dat kan door vandaag nog een uitleenbeurt van de Talententas kosteloos aan te vragen EN ons vervolgens een foto te bezorgen van jullie gevulde Talentenpot en Talentenposter. 

Wat is de kostprijs van de Pit & Pep Talententas?

Het uitlenen van de Talententas is volledig GRATIS. Bovendien ontvangt iedere lagere school in Limburg een gratis exemplaar van het voorleesboek. Wens je als school meerdere boeken aan te schaffen? Dan biedt KRG Genk jullie de mogelijkheid om het voorleesboek 'Pit en Pep en de Talentenpot' aan te kopen aan een voordeeltarief:

  • 10 boeken: 125 euro (Normale verkoopprijs: 149,50 euro)
  • 20 boeken: 250 euro (Normale verkoopprijs: 299 euro)
  • 50 boeken: 650 euro (Normale verkoopprijs: 747,50 euro)

U kan deze bestellen door dit aan te duiden tijdens uw aanvraag voor het uitlenen van de Talententas.

Ben je overtuigd en wens je de Talententas aan te vragen? Vul dan hier het formulier in. Vervolgens ontvang je van ons een mail voor de verdere praktische afhandeling.

 

*Let op, volgende materialen dient jouw school zelf te voorzien: knutselmateriaal, knikkers, turnmateriaal, een grote glazen bokaal, lichtjes op batterijen, fototoestel, oude brillen, zaklampen, muziekbox en lakens.